Header Image

ΡΩΣΣΕΤΟΣ ΜΕΤΖΗΤΑΚΟΣ

Διευθυντής Τομέα Γραφιστικής Π.Α.Δ.Α.
Κριτική Επιτροπή-2020
Κριτική Επιτροπή-2021

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, απόφοιτος του τμήματος Γραφιστικής 1996 του ΤΕΙ Αθήνας της σχολής τότε Σ.Γ.Τ.Κ.Σ σήμερα Σ.Ε.Τ.Π. Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών και Πολιτισμού. Μεταπτυχιακές σπουδές στο Birmingham U.C.E. University of Central England της Αγγλίας με πτυχίο Master of Arts in Visual Communication 1998, και διδακτορικό τίτλο PhD από το ίδιο πανεπιστήμιο και ειδίκευση στην «Οπτική Επικοινωνία και τα Διαδραστικά Πολυμέσα» το 2006. Τίτλος διατριβής “Σχεδιασμός Διαδραστικών Μέσων για Ανθρώπους με χαμηλή Όραση, στα πλαίσια της Γραφιστικής”. Επιστημονικός συνεργάτης στο τμήμα Γραφιστικής από το 2001 και διορισμένος στο ίδιο τμήμα το 2009 στη βαθμίδα Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο Γραφιστική με Πολυμέσα.  Εργαστηριακός συνεργάτης στο ΤΕΙ Αθήνας από το 2001, με διορισμό σε οργανική θέση Επίκουρου Καθηγητή 2011, Τομεάρχης Γραφιστικής στο τμήμα Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας τα τελευταία 5 συναπτά έτη (2015-2020), έχοντας στην επίβλεψη του παραπάνω από 50 τελειόφοιτους μέχρι σήμερα 2020. Βασικό μέλος του ερευνητικού εργαστηρίου «Σχεδιασμού (Design), Αρχιτεκτονικής Εσωτερικών Χώρων και Οπτικοακουστικής Τεκμηρίωσης» της σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών και Πολιτισμού του ΠΑΔΑ, όπως επίσης και των Μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών με τίτλους «Ευφυής Συσκευασία: Νέες Τεχνολογίες και Marketing» και «ΑΝΙΜΑΤΙΟΝ (Δισδιάστατο και Τρισδιάστατο Κινούμενο Σχέδιο)» του τμήματος Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας.  Είναι υπεύθυνος και δημιουργός του εργαστηρίου Γραφιστικής Πολυμέσων (2006). Έχει πάρει μέρος σε επιστημονικά συνέδρια ως ομιλητής και έχει δημοσιεύσεις σε πρακτικά συνεδρίων. Με ειδικότητα στο σχεδιασμό ιστοσελίδων, έχει στο ενεργητικό του πλην άλλων και τη ψηφιακό χώρο του ΠΑΔΑ Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

SOON_AVAILABLE

  ΠΡΟΤΕΙΝΕ 

  ΟΜΙΛΗΤΗ.

   
   

  Προτείνω για υποψήφιο:

  Γνωρίζετε προσωπικά τον προτεινόμενο Ομιλητή; Είναι εντάξει αν δεν τον γνωρίζετε προσωπικά.

  Φύλλο:

  Πώς σχετίζεται η ομιλία σας ή του προτεινόμενου Ομιλητή με την ανάδειξη των ικανοτήτων ατόμων με αναπηρία/χρόνιες παθήσεις ή την ενδυνάμωσή τους;
  Επιλέξτε σε ποιές κατηγορίες εντάσσεται η δραστηριότητά του ομιλητή που προτείνετε:

   
   

   

  Το πρώτο event για τους ανθρώπους με ικανότητες,
  που ξεπερνούν κάθε περιορισμό.

  ΓΙΝΕ

   ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ.

   

  Τα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις έχουν ικανότητες και μάχονται για μια ζωή χωρίς περιορισμούς.

  Στόχος μας είναι να αποδείξουμε ότι τα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις αλλά και ο κάθε πολίτης έχουν ικανότητες. Η ενημέρωση, η εξοικείωση, η προσβασιμότητα, η ισότιμη ένταξη και η αποδοχή της κοινωνίας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για έναν κόσμο πιο ανθρώπινο.

  Η κοινωνία των πολιτών, εμείς είμαστε αυτοί που μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή! Οι συνέργειες και συνεργασίες είναι το κλειδί για να πετύχουμε αυτές τις αλλαγές. Μαζί μπορούμε να συμβάλλουμε στην ανατροπή των περιορισμών. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε εάν έχεις:

  α) διαδραστική δράση σχετική με την αναπηρία και τις χρόνιες παθήσεις, στην οποία μπορεί να συμμετέχει το κοινό
  β) ενημερωτικό περίπτερο (έως 1,5 τ.μ.)

  Επικοινώνησε μαζί μας στο abilitiesdays.gr@gmail.com.

  Το πρώτο event για τους ανθρώπους με ικανότητες,
  που ξεπερνούν κάθε περιορισμό.

   ΓΙΝΕ 

   ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ.

    
    

   Σε λίγες εβδομάδες θα γίνει πραγματικότητα το πρώτο event στην Ελλάδα το οποίο στοχεύει στην ανάδειξη των ανθρώπων με ικανότητες που ξεπερνούν κάθε περιορισμό. Ατόμων με ορατή ή αόρατη αναπηρία, ακτιβιστών, κοινωνικών επιχειρηματιών καθώς και πρωτοβουλιών που αποσκοπούν στην υποστήριξή τους. Σε προσκαλούμε να γίνεις μέλος της ομάδας του «UNLIMITED ABILITIES DAYS» και να μοιραστείς μαζί μας την ενέργεια, το πάθος και τη δημιουργικότητα σου.
   Μπες στην ομάδα μας και έλα να δημιουργήσουμε μια μοναδική εκδήλωση η οποία θα γίνει θεσμός. Θα αλλάξει το τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τις ικανότητές μας και θα κάνει τον κόσμος ανθρώπινο. #Be Humane

   Μέγεθος μπλούζας *
   Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης όλοι οι εθελοντές θα φοράνε μπλούζα με το λογότυπο της εκδήλωσης. Παρακαλούμε σημειώστε μέγεθος που επιθυμείτε να έχει η μπλούζα σας.

   <!--

   PRIVACY POLICY

   TERMS OF USE

   -->

   Το πρώτο event για τους ανθρώπους με ικανότητες,
   που ξεπερνούν κάθε περιορισμό.

    ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ.

     
     

    Τα ΜΜΕ και οι δημοσιογραφία είναι ένα από τα πιο ισχυρά μέσα για την ανατροπή στερεοτύπων και την καλλιέργεια της αποδοχής της κοινωνίας γύρω από θέματα που σχετίζονται με την αναπηρία και τις χρόνιες παθήσεις. Εάν είστε δημοσιογράφος και ασχολείστε ή έχετε ενδιαφέρον για κάποια από τις ακόλουθες θεματικές: υγεία, κοινωνία και καινοτομία, θα χαρούμε να συμμετέχετε στο «UNLIMITED ABILITIES DAYS». Παρακάτω μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας.
    *Στα Μέσα που ενδιαφέρονται να είναι χορηγοί επικοινωνίας, υπάρχει δυνατότητα παραχώρησης αποκλειστικών συνεντεύξεων/άρθρων έως και μια εβδομάδα πριν την εκδήλωση.

    Μετά την εκδήλωση θα σας κοινοποιηθεί φωτογραφικό υλικό.

    Το πρώτο event για τους ανθρώπους με ικανότητες,
    που ξεπερνούν κάθε περιορισμό.