Header Image

VISION

THE STORY BEHIND

Τα άτομα με αναπηρία έχουν ικανότητες και μάχονται για μια ζωή χωρίς περιορισμούς. Περιορισμούς τους οποίους θέτει το περιβάλλον, με έλλειψη προσβάσιμων υποδομών και ευκαιριών.  Περιορισμούς και έλλειψη αποδοχής από το κοντινό περιβάλλον και την ίδια την κοινωνία. Προσωπικούς περιορισμούς στην καθημερινότητα τους λόγω μειωμένης λειτουργικότητας ή επιπλοκών στην υγεία τους. Μέσα όμως από αυτές τις δυσκολίες κάποιοι από αυτούς καταφέρουν και ξεχωρίζουν, πρωτοστατούν σε συστημικές αλλαγές, διαπρέπουν στην εργασία τους, επιχειρούν και καινοτομούν. Έχουν την ιδιαίτερη ικανότητα να μετατρέπουν το μειονέκτημά τους σε πλεονέκτημα με εκπληκτικά αποτελέσματα. Όταν τα Άτομα με αναπηρία ορατή η μή συμμετέχουν ενεργά στον επανασχεδιασμό της ζωής μας, σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό και καινοτόμο.  Είναι αυτοί που μπορούν και κάνουν τον κόσμο ανθρώπινο.   

Ο Δημήτρης Κοντοπίδης, ασθενής ο ίδιος με Κυστική Ίνωση και 80% αναπηρία έχει αφιερώσει την ζωή του στην διεκδίκηση των δικαιωμάτων των ασθενών και την κοινωνική επιχειρηματικότητα.  Φιλοδοξεί μέσα από μια εκδήλωση που θα μετραπεί σε θεσμό,  να αναδείξει τους ανθρώπους αυτούς με ικανότητες ανά τον κόσμο, που έχουν καταφέρει να κάνουν αυτήν την ανατροπή.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ABILITIES DAYS TEAM

ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Nursing Papers For Sale

If you’re looking for a place to purchase nursing research papers to sell, you’ve come to the right spot. There are many advantages to employing a writer for your nursing essays as well as the option to choose the writer you’d like to collaborate with. They are able to look through the resumes of writers and talk about their work with them before selecting a writer to work with. With a little help, you can find an ideal online nursing papers review nursing article for sale to meet the needs of your.

SOON_AVAILABLE

  ΠΡΟΤΕΙΝΕ 

  ΟΜΙΛΗΤΗ.

   
   

  Προτείνω για υποψήφιο:

  Γνωρίζετε προσωπικά τον προτεινόμενο Ομιλητή; Είναι εντάξει αν δεν τον γνωρίζετε προσωπικά.

  Φύλλο:

  Πώς σχετίζεται η ομιλία σας ή του προτεινόμενου Ομιλητή με την ανάδειξη των ικανοτήτων ατόμων με αναπηρία/χρόνιες παθήσεις ή την ενδυνάμωσή τους;
  Επιλέξτε σε ποιές κατηγορίες εντάσσεται η δραστηριότητά του ομιλητή που προτείνετε:

   
   

   

  Το πρώτο event για τους ανθρώπους με ικανότητες,
  που ξεπερνούν κάθε περιορισμό.

  ΓΙΝΕ

   ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ.

   

  Τα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις έχουν ικανότητες και μάχονται για μια ζωή χωρίς περιορισμούς.

  Στόχος μας είναι να αποδείξουμε ότι τα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις αλλά και ο κάθε πολίτης έχουν ικανότητες. Η ενημέρωση, η εξοικείωση, η προσβασιμότητα, η ισότιμη ένταξη και η αποδοχή της κοινωνίας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για έναν κόσμο πιο ανθρώπινο.

  Η κοινωνία των πολιτών, εμείς είμαστε αυτοί που μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή! Οι συνέργειες και συνεργασίες είναι το κλειδί για να πετύχουμε αυτές τις αλλαγές. Μαζί μπορούμε να συμβάλλουμε στην ανατροπή των περιορισμών. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε εάν έχεις:

  α) διαδραστική δράση σχετική με την αναπηρία και τις χρόνιες παθήσεις, στην οποία μπορεί να συμμετέχει το κοινό
  β) ενημερωτικό περίπτερο (έως 1,5 τ.μ.)

  Επικοινώνησε μαζί μας στο abilitiesdays.gr@gmail.com.

  Το πρώτο event για τους ανθρώπους με ικανότητες,
  που ξεπερνούν κάθε περιορισμό.

   ΓΙΝΕ 

   ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ.

    
    

   Σε λίγες εβδομάδες θα γίνει πραγματικότητα το πρώτο event στην Ελλάδα το οποίο στοχεύει στην ανάδειξη των ανθρώπων με ικανότητες που ξεπερνούν κάθε περιορισμό. Ατόμων με ορατή ή αόρατη αναπηρία, ακτιβιστών, κοινωνικών επιχειρηματιών καθώς και πρωτοβουλιών που αποσκοπούν στην υποστήριξή τους. Σε προσκαλούμε να γίνεις μέλος της ομάδας του «UNLIMITED ABILITIES DAYS» και να μοιραστείς μαζί μας την ενέργεια, το πάθος και τη δημιουργικότητα σου.
   Μπες στην ομάδα μας και έλα να δημιουργήσουμε μια μοναδική εκδήλωση η οποία θα γίνει θεσμός. Θα αλλάξει το τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τις ικανότητές μας και θα κάνει τον κόσμος ανθρώπινο. #Be Humane

   Μέγεθος μπλούζας *
   Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης όλοι οι εθελοντές θα φοράνε μπλούζα με το λογότυπο της εκδήλωσης. Παρακαλούμε σημειώστε μέγεθος που επιθυμείτε να έχει η μπλούζα σας.

   Το πρώτο event για τους ανθρώπους με ικανότητες,
   που ξεπερνούν κάθε περιορισμό.

    ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ.

     
     

    Τα ΜΜΕ και οι δημοσιογραφία είναι ένα από τα πιο ισχυρά μέσα για την ανατροπή στερεοτύπων και την καλλιέργεια της αποδοχής της κοινωνίας γύρω από θέματα που σχετίζονται με την αναπηρία και τις χρόνιες παθήσεις. Εάν είστε δημοσιογράφος και ασχολείστε ή έχετε ενδιαφέρον για κάποια από τις ακόλουθες θεματικές: υγεία, κοινωνία και καινοτομία, θα χαρούμε να συμμετέχετε στο «UNLIMITED ABILITIES DAYS». Παρακάτω μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας.
    *Στα Μέσα που ενδιαφέρονται να είναι χορηγοί επικοινωνίας, υπάρχει δυνατότητα παραχώρησης αποκλειστικών συνεντεύξεων/άρθρων έως και μια εβδομάδα πριν την εκδήλωση.

    Μετά την εκδήλωση θα σας κοινοποιηθεί φωτογραφικό υλικό.

    Το πρώτο event για τους ανθρώπους με ικανότητες,
    που ξεπερνούν κάθε περιορισμό.